ZONGULDAK / EREĞLİ - ŞAHİNDE HAYRETTİN YAVUZ BİLİM VE SANAT MERKEZİ ANAOKULU

“Let’s Play A Game”

“Let’s Play A Game” Projesinde Sona Gelindi. Ulusal ve Uluslararası eTwinning projesinde yepyeni bir etkinliğin daha sonuna gelindi. Öğrencilere dört beceriyi -yazma, dinleme, okuma, konuşma- öğretirken, oyunlar ve dijital araçları kullanma yöntemlerini de içeren Let’s Play A Game (Haydi Bir Oyun Oynayalım) eTwinning projesi yapılan çeşitli etkinliklerin ardından bitişe yaklaşmıştır. Proje ortakları Wiem Trabelsi (Tunus Alyssa İlkokulu), Nilüfer Dinç Demirok (Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi), Nasiye Yamaç (Antalya Bilim ve Sanat Merkezi), Seher (Manisa Atatürk İlkokulu), Fatma Gamze Derinkök (Trabzon Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu), Adriana Bujag (Moldova), Karolina Biber, Lucyna Kocur, Marek Galazka (Polanya) olarak belirlenmiştir. Dört farklı ülke öğrencilerinin birlikte çalıştığı projede web 2.0 araçları kullanılarak gerek okul ortamlarında gerekse çevrim içi toplantılarda proje ortakları ile dört dil becerisini geliştiren çeşitli oyunlar oynanmış, okul panoları hazırlanmış, 9 Mayıs Uluslarası eTwinning günü kutlanmış, çalışmanın sonuç ürünü olan kitapçıklar çevrim içi ortamda hazırlamıştır. Projeye katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 22.06.2023 15:47 - Görüntülenme: 43